Droomvoeten maakt dromen waar!


Esmeralda Outmaijjer van Pedicurepraktijk Droomvoeten heeft vandaag voor de zevende keer op rij de inhoud van de fooienpot van het afgelopen jaar aan GOVOS overhandigd.
De inhoud bestond uit het hoogste bedrag tot dusver. Daar waren we wel even stil van….We vonden het tijd om Esmeralda, die een geweldige ambassadeur van Govos is, eens even in het zonnetje te zetten. Ze heeft van ons een mooie schaal gekregen, die afkomstig is uit de winkel “Eerlijk! Genieten”.
Wat fijn om te constateren dat veel van haar klanten GOVOS een warm hart toedragen, maar het is natuurlijk ook een compliment naar Esmeralda toe. Als klanten niet tevreden over haar werk zouden zijn, zouden ze immers ook niet zo snel geld aan de fooienpot doneren.
Wij willen de klanten van Droomvoeten en Esmeralda zelf enorm bedanken voor hun bijdrage en inzet. Dit wordt enorm gewaardeerd en u kunt er vanuit gaan, dat het bedrag goed wordt besteed.
Op dit moment is men het dak van de locatie Nuevo Milenio aan het vervangen. Het werk is bijna klaar, zodat de kinderen weer kunnen spelen zonder nat te worden. GOVOS heeft aan deze renovatiewerkzaamheden een belangrijke financiële bijdrage geleverd.

Esmeralda neemt haar kado in ontvangst.