Films


  • De eerste film geeft een indruk van de deelname van kinderopvang Golondrinas (de Zwaluwen) aan de nationale parade op 6 augustus 2014 in de wijk Villa Pagador, Cochabamba, gevolgd door een gesprek met leerkrachten in het gebouw van vestiging Sebastian Pagador. U vindt de Spaans ingesproken versie als tweede film op deze pagina.

en español

  • Deze film is gemaakt met opnames van Linda Looise bij een bezoek aan beide locaties van Centro Educativo Golondrinas op 8 november 2017. Eerst werd de vestiging Sebastian Pagador bezocht. Deze film toont de beelden aldaar. Het bezoek vond plaats onder begeleiding van de contactpersonen van Govos in Cochabamba: mevrouw Maria Corazon Castellon en de heer Hedwig Kowsoleea. De muziek is van de Argentijnse gitarist Eduardo Tami .
  • Het vervolg op de derde film, waarbij een rit gemaakt wordt van de vestiging Sebastian Pagador naar de vestiging Nuevo Milenio die een stuk hoger gelegen is in het gebied van Villa Pagador. Bij deze vestiging wordt het bezoek opnieuw gastvrij ontvangen door de kinderen en hun begeleidsters. 
  • De kinderopvang Centro Educativo Golondrinas presenteert zich in augustus 2019 op de nationale feestdag in de wijk Villa Pagador van Cochabamba. Nog steeds wordt de naam van ons GOVOS-teamlid Monique genoemd als initiatiefnemer van het centrum meer dan 30 jaar geleden.