Inhoud fooienpot Droomvoeten voor GOVOS


Aan het einde van het jaar 2017 had Esmeralda Gerritsen, eigenaresse van pedicurepraktijk Droomvoeten en tevens sponsor voor GOVOS, een verrassing in petto. Spontaan heeft zij de inhoud van de fooienpot, die in haar praktijk staat, beschikbaar gesteld voor het Bolivia-project van GOVOS.

“Het kleinschalige van dit project spreekt mij bijzonder aan”, aldus Esmeralda.  “Op dit moment wordt er een gerichte actie gehouden voor de aanschaf van sanitair in het educatief centrum. Een mooi streven, waar ik volledig achter sta. En het feit dat het geld voor 100% op de plaats van bestemming komt vind ik ook geweldig”.

GOVOS zal het mooie bedrag uit de pot dan ook volledig toevoegen aan het totaalbedrag, dat wij beschikbaar zullen stellen voor de aanschaf van nieuw sanitair. GOVOS vindt het geweldig, dat er mensen zoals Esmeralda zijn, die een bijdrage leveren aan mensen in de wereld, die wel wat extra financiële hulp kunnen gebruiken. Wij willen Esmeralda nogmaals hartelijk bedanken en wensen haar veel succes met haar pedicurepraktijk.

                                                                                                              Gorssel, januari 2018