GOVOS contactpersoon bezocht Gorssel


Op 22 juni bezocht Marlies Veenstra uit Cochabamba ons mooie dorp Gorssel. Marlies is sinds vorig jaar contactpersoon voor GOVOS voor het educatief centrum Golondrinas in die stad in Bolivia. GOVOS was haar op het spoor gekomen via één van haar adviseurs. Zij woont al geruime tijd met haar Boliviaanse echtgenoot in Cochabamba. Door de coronapandemie was zij al enige tijd niet meer in Nederland geweest maar nu was zij op bezoek bij haar ouders in het Noorden van Drenthe.

Hoewel er het afgelopen jaar intensief contact geweest was per mail en dergelijke hadden de vrijwilligers van GOVOS haar nog niet persoonlijk kunnen ontmoeten.

Bij het bezoek dat ongeveer een halve dag in beslag nam heeft een delegatie van GOVOS op een ontspannen manier kennis kunnen maken met Marlies. Op haar beurt heeft zij een indruk kunnen krijgen van ons dorp waar zij vanzelfsprekend een bezoekje bracht aan Eerlijk! Genieten, de fair trade winkel van GOVOS.

V.l.n.r. Maria Rodriguez Amurria, adviseur van GOVOS, Angèle Claessens, penningmeester, Hans Ebenau, lid projectteam, Monique Duyvestijn, lid projectteam, en Marlies Veenstra