Pedicurepraktijk “Droomvoeten” maakt GOVOS blij met de fooienpot!


Vorige week maakte Esmeralda Outmaijjer, eigenaresse van pedicurepraktijk Droomvoeten ( www.droomvoeten.nl ) in Gorssel, GOVOS blij met de inhoud van een goedgevulde fooienpot. En dat ondanks het feit, dat de praktijk door de coronamaatregelen ook nog een tijd was gesloten.

Deze fantastische geste vond al voor de vierde keer op rij plaats. Esmeralda vertelde, dat zowel zij als haar klanten erg enthousiast zijn over de werkzaamheden van GOVOS in Cochabamba. Vooral de kleinschaligheid van het project en het feit, dat het een al langlopend Gorssels initiatief is, spreekt zowel Esmeralda als de klanten van haar praktijk aan.

Het geld zal worden besteed aan voedselpakketten bestemd voor de allerarmste gezinnen, die kinderen hebben in één van onze educatieve centra. Veel gezinnen zijn door de corona zwaar getroffen, bijvoorbeeld doordat één of beide ouders hun inkomsten uit werk zijn kwijtgeraakt. GOVOS wil zowel Esmeralda als haar klanten enorm bedanken voor hun financiële bijdrage. In één woord geweldig!

Gorssel, 29 maart 2021